VR BANKASI ARENA MAGSTADT-WEISSACH

#halleforeveryone

Henüz bu dilde yayınlanmış bir yazı yok
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
VR-Bank-Arena-Logo-bunt.tiff

Ocak 2019'dan beri Magstadt spor kulübü, herkesin (üye ve üye olmayan) arkadaşlarıyla birlikte spor yapabileceği bir açık hava spor sahası sunuyor. VR BANK ARENA'mızda langırt, voleybol oynayabilir, balon futbolunu deneyimleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Kendi sporunuzu getirebilir ve tüm yıl boyunca bu arenayı kullanabilirsiniz. Şirket etkinlikleri veya çocukların doğum günü partileri gibi etkinlikler de tek çatı altında sıra dışı bir atmosferde sunuluyor.

kullanışlı bilgi

AN DEN BUCHEN spor alanımızda bulunan tesisimize araç ile çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz ve yeterli sayıda park yeri mevcuttur.

VR-BANK-ARENA'ya ek olarak RESTAURANT AN DEN BUCHEN'imizi de bulacaksınız. Orada spordan sonra bir şeyler yiyebilir veya içebilirsiniz. bununla ilgili bilgi bulabilirsinBURADA.

Restoranın yanındaki müştemilatta ayrıca 08.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz dış mekan tuvaletleri bulunmaktadır. ​

Kullanım ve rezervasyon ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen ofisimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu seni bekliyor

Hizmet Şartları - önemli

The  rezervasyon yapan kişi, eğitim grubunun tüm katılımcılarını gereklilikler hakkında bilgilendirmekle yükümlüdür.

Genel kurallar

1. VR-Bank Arena Magstadt rezervasyonu ile, ancak en geç tesise girerken, onaylamak kullanıcı(tesise kiracı, oyuncu arkadaşı, seyirci, ziyaretçi veya başka bir üçüncü taraf olarak girmenizden bağımsız olarak) yürürlükteki geçerli düzenlemelerin kabulü.

2.kramponizin verilmez.

3. Sporcular şunları yapabilir:çadırdaVR-BANK-ARENA'nın yanına gidin.

4. Antrenman ve spor malzemeleri (top, forma vb.)özolacak ve getirilecek.

5. Tüm katılımcılar spor tesisinden ayrılır.bittikten hemen sonrarezerve edilen spor birimi.

sigara içme yasağı

Sitenin tamamında geçerlidirSİGARA İÇME YASAĞIher kamu spor tesisinde olduğu gibi çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak için. Anlayışınızı ve ilginizi rica ederiz.

Nutzungsbedingungen