SVM Corona Özel
#koronaya rağmen fit

Spor operasyonları için mevcut düzenlemeler

Durum: 02 Nisan 2022
Spor kısıtlamaları kaldırıldı

En son 18 Mart 2022 tarihli bir yönetmelikle değiştirilen 26 Kasım 2021 tarihli önceki Corona Spor Yönetmeliği, 3 Nisan 2022'de yürürlükten kaldırılacaktır. Bu bakımdan artık spor alanına yönelik herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Eyalet hükümeti, halka açık kapalı odalarda diğer insanlarla en az 1,5 metrelik mesafeyi korumanın, yeterli hijyenin sağlanmasının, tıbbi maske veya solunum maskesi (FFP2 veya benzeri) takılmasının ve kapalı odaların düzenli olarak havalandırılmasının artık geçerli olmadığına dikkat çekiyor. zorunludur, ancak yine de genellikle tavsiye edilir (§ 2 CoronaVO).

9 Mayıs 2022 Pazartesi gününden itibaren yürürlükten kaldırılan Korona Yönetmeliği nedeniyle Korona Test İstasyonunun işletimine ara verilmiştir. Sonbahar veya kış aylarında böyle bir test istasyonuna tekrar ihtiyaç duyulursa, belediye ve Einfach-im-Alltag-Testen.de ile yeniden açma konusunu görüşeceğiz. Bize güvenen herkese teşekkür ederiz.

Test istasyonu kapatıldı

84A8AD32-E079-46F7-B2BE-01D9C36EE27F.jpeg