Formda olma ve sağlık

AOK-Logo-neu.jpg
iStock-517231346.jpg

İşlevsel çalışma

Yaklaşık bir yıldır nitelikli eğitmenler eşliğinde fonksiyonel eğitimler veriyoruz. Fonksiyonel eğitim, her yaş ve her yetenek seviyesi için kapsamlı bir eğitim programıdır. Bizi "pastan arındırmak" ve tekrar günlük hayata uyum sağlamakla ilgili. FitnesBox  (ağırlık antrenmanı salonumuzda) gençler ve yetişkinler için başlangıç seviyesi kursları sunuyoruz.Tüm katılımcılara mümkün olan en iyi şekilde bakılabilmesi için katılımcı sayısı on iki ile sınırlıdır.

Klasik fitness teklifleri

Yetişkinler için yoga ve pilates gibi klasik seçeneklere ek olarak Qigong gibi dinlenme üniteleri de mevcuttur. Antrenman sırasında daha fazla hareket isteyenler için fonksiyonel antrenman doğru seçimdir. Yeni anneler için "run fit - mom fit with baby" programımız var. Kurslar, katılımcı sayısına göre sınırlı olup, talep olması halinde mümkünse arttırılacaktır.

kadın spor

Kadın fitness departmanı, 1981 yılında SV Magstadt'ın bağımsız bir departmanı olarak kuruldu. Şu anda 35-75 yaş arası 40 civarında kadın bizimle form tutuyor. Çeşitli bir program sunuyoruz:

• aerobik ve step aerobik,Tabata

• Flexi-Bar, Redondoball, ağırlıklar, Theraband, tüpler vb. ile mide, bacak ve popo jimnastiği

• güçlendirme egzersizleri

• germe

toplu spor

Bedensel ve zihinsel olarak zinde kalmak amacıyla açık hava spor tesislerinde atletizm ile birlikte salonda devre antrenmanı ve jimnastik yer almaktadır.Haftalık antrenmanların yanı sıra ortak yürüyüşler, kayak ile sosyalleşme ve aktif boş zaman aktiviteleri de yer almaktadır. ve departman hayatını karakterize eden ve toplumu çok olumlu yönde etkileyen neşeli festivaller.

Bir kulüp ağının parçası

GYMWELT-Logo-2021.jpg

SPOR DÜNYASI. Fitne yaşıyoruz. Klüpte.

Swabian Jimnastik Federasyonu, 2013 yılından bu yana üye kulüplerini geniş bir hizmet yelpazesiyle desteklemekte ve kulüpte fitness ve sağlık sporları ile ilgili iletişim önlemleri ile güçlendirilmiştir. En son lansman ile STB, GYMWELT markasını son kullanıcı için daha modern ve her şeyden önce dijital dünyayla uyumlu hale getiriyor. 570'den fazla GYMWELT kayıtlı kulüp ile ağın bir parçasıyız. Bu yıldan beri STB, ortağı JoinSports ile birlikte insanların tekliflerimize çevrimiçi erişmesi için bize yeni fırsatlar sağlıyor. İleSpora Katılkulüp tekliflerimizi yönetmek için mükemmel bir platforma, tekliflerin doğrudan rezervasyonu için bir ana sayfa widget'ına ve portala sahibizwww.fitness-im-verein.dehedef kitlemize internet ve sosyal medya üzerinden erişim.

Koçluk ekibimiz

iStock-530509762.jpg

KALİTE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Spor kulübü olarak tekliflerimizin yüksek kalitede olması bizim için önemlidir. Tekliflerimizin işini bilen eğitimli eğitmenler tarafından yönlendirilmesine büyük önem veriyoruz. Eğitmenlerimiz her zaman güncel olmaları için düzenli eğitimlerden geçerler. Kendimizi bir ekip olarak görüyoruz, bu nedenle eğitmenlerle düzenli aralıklarla fikir alışverişinde bulunuyor ve onlara çalışmaları için yeni dürtüler sunuyoruz. Eğitmenlerle birlikte hizmet yelpazemizi geliştirmeye devam ediyoruz.  Aşağıda mevcut eğitmenlerimizin bir özeti bulunmaktadır.

Sorular?

Ofisteki çalışanlarımız size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.