EFB-Logo

7-Success.jpg

ONAYLI

#fittest40%

Üç aşamalı sağlığı teşvik eden bir fitness durumu için ödülünüz

Akım

Henüz bu dilde yayınlanmış bir yazı yok
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.

İşte böyle yapılır

EFB-Anzeige-2

Test et - değerlendir - eğit

Belki de uzun zamandır kendin için bir şey yapmadın, geri dönmek istiyorsun girin ve hangi seviyeden başlayacağınızı bilmiyor musunuz?

Belki de hala temel durumdasınız, daha yoğun bir şekilde geri dönmek ve kendinizi tekrar ne kadar zorlayabileceğinizi bilmek istiyorsunuz?

Avrupa Fitness Rozeti ile size, eğitmenlerimizin yetkin tavsiyelerinin yardımıyla doğru başlangıcı bulmanız ve bulmanız için hizmet sunuyoruz. Herhangi bir sorunuz veya ipucunuz varsa, bize kısa bir e-posta gönderin veya bizi arayın. Ayrıca kolayca çevrimiçi olarak bir test randevusu alabilirsiniz.

Ve en iyisi: Avrupa Fitness Rozeti, sağlık sigortası şirketlerinin bonus programlarının bir parçası olarak bir spor derneğinin rozeti olarak tanınmaktadır.

Bildschirmfoto 2022-03-05 um 12.09.24.png

Test için evde videolarla pratik yapın

Aktif bir yaşam tarzı, sağlıklı bir yaşamın temelidir. EFB, motor beceriler, güç, dayanıklılık, hız ve koordinasyon ile ilgili olarak kişisel zindelik durumunuz hakkında size bireysel geri bildirim verir.

Sizi die 'ye davet ediyoruztalimat videoları  ve yaklaşan fitness testi için evde pratik yapın!