Добровільний соціальний рік

Дати молодим людям перспективи

​Спортивний клуб Magstadt вважає себе найбільшим клубом у Magstadt, окрім надання спортивних споруд, він несе соціальну відповідальність робити важливі імпульси та внески в життя громади Magstadt. З 2013/2014 навчального року спортивний клуб Magstadt у співпраці з громадською школою Johannes Kepler, чотирма дитячими садками Magstadt та муніципалітетом Magstadt пропонує молоді можливість спробувати «школу та спорт» у рамках добровільного соціального року та придумати ідеї для отримання професійної перспективи у спорті.

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.

Командна робота на першому місці

Спортивний клуб у Магштадті пропонує хорошу підтримку для молодих людей, які після школи беруться за сферу діяльності, у якій вони потребують більшої чи меншої підтримки та в якій досвід показує, що вони ростуть.

Визнаний сервіс

Будучи визнаним офісом Спортивної молоді Баден-Вюртемберга, Magstadt прагне показати молодим людям різноманіття спорту та запропонувати привабливі сфери роботи навколо теми фізичних вправ і спорту у співпраці з громадською школою Йоганна Кеплера та місцевим дитячим садком. У мережі спортивних клубів, шкіл та дитячих садків FSJ'ler може працювати дуже незалежно та поглиблювати свої власні сильні сторони та спортивні інтереси.

зацікавлений ?

Якщо вас цікавить добровільний соціальний рік у Магштадті, ви можете отримати додаткову інформацію в офісі спортивного клубу. Основну інформацію про добровільний соціальний рік можна отримати в Державній спортивній асоціації землі Баден-Вюртемберг або безпосередньо в Інтернеті за адресоюwww.lsvbw.de.

Kaffeepause mit Freunden

Від FSJ у навчанні та роботі

Наш колишній FSJ'ler розповів нам після свого часу FSJ, що їм приніс FSJ, чого вони там навчилися і що вони роблять сьогодні.  Кожен по-різному переживав рік і використовував його по-різному. Усі FSJ'ler прийняли виклики, і всі вони на tasks виріс.

Просто прочитайте, як рік можна використати як сходинку в професійне життя.

Freiwilliges Soziales Jahr